Zabijačkový ovar a maso v rosolu

Cena
200 Kč

Kód produktu
P00015

Skladem
Tato výjimečná specialita vás přenese do časů, kdy se celá vesnice scházela u zabijačky a sdílela radost z poctivě připraveného jídla podle receptů předávaných z generace na generaci. Více

Zabijačkový ovar a maso v rosolu – Tradiční pochoutka plná vzpomínek

Zažijte autentickou chuť českých tradic s naším zabijačkovým ovarem a masem v rosolu. Tato výjimečná specialita vás přenese do časů, kdy se celá vesnice scházela u zabijačky a sdílela radost z poctivě připraveného jídla podle receptů předávaných z generace na generaci.

Poctivé ingredience z české tradice

Základ tvoří nejkvalitnější vepřové maso a vepřový ovar, pečlivě vybrané části, které byly odedávna základem zabijačkových hostů. Vše je zalité silným rosolem z čerstvé kořenové zeleniny – mrkve, celeru a cibule, která dodává bohatý, zemitý základ plný vitamínů a chuti.

Jemně dochuceno tradičním kořením, které respektuje autentické recepty našich babiček. Každá složka má svůj důvod a místo v této časem prověřené kompozici.

Řemeslná příprava podle starých postupů

Připravováno pomalu a s láskou podle tradičních metod, které zajišťují dokonalou chuť a správnou konzistenci rosolu. Dlouhé vaření umožňuje všem chutím se dokonale propojit, zatímco kořenová zelenina dodává přirozenou sladkost a hloubku.

Chuť domova a rodinných tradic

Každá lžíce přináší vzpomínky na rodinné oslavy, vůni babičiny kuchyně a teplo domova. Šťavnaté maso se rozpadá na jazyku, zatímco aromatický rosol zahřeje až k srdci. To je pravá chuť českých tradic.

Perfektní pro každou příležitost

  • Rychlá večeře – stačí zahřát a máte hotovo
  • Rodinný oběd – podávejte s chlebem nebo houskami
  • Nostalgické chvíle – pro ty, kdo si chtějí připomenout chuť dětství

Dopřejte si kousek české historie – objednejte Zabijačkový ovar a maso v rosolu a zažijte pravou chuť našich tradic!

K čemu se hodí zabijačkový ovar a maso v rosolu?

Není potřeba žádná složitá příprava. Stačí otevřít, zahřát (není nutné) a vychutnat si autentickou chuť českých zabijačkových tradic. Maso je křehké, rosol voňavý a celkový zážitek nezapomenutelný. Skvěle si pak rozumí s pivem (nejlépe ležák z řemeslného pivovaru).

Co v této dobrotě najdete

vepřový ovar
vepřové maso
rosol - silný vývar z kořenové zeleniny (mrkev, celer, cibule)
sůl
koření
Parametry
Hmotnost 330 g
Lepek a chemie Ne
%s ...
%s
%image %title %code %s