Zabijačkový ovar a maso v rosolu
Zabijačkový ovar a maso v rosolu – Tradiční pochoutka plná vzpomínek
Zažijte autentickou chuť českých tradic s naším zabijačkovým ovarem a masem v rosolu. Tato výjimečná specialita vás přenese do časů, kdy se celá vesnice scházela u zabijačky a sdílela radost z poctivě připraveného jídla podle receptů předávaných z generace na generaci.
Poctivé ingredience z české tradice
Základ tvoří nejkvalitnější vepřové maso a vepřový ovar, pečlivě vybrané části, které byly odedávna základem zabijačkových hostů. Vše je zalité silným rosolem z čerstvé kořenové zeleniny – mrkve, celeru a cibule, která dodává bohatý, zemitý základ plný vitamínů a chuti.
Jemně dochuceno tradičním kořením, které respektuje autentické recepty našich babiček. Každá složka má svůj důvod a místo v této časem prověřené kompozici.
Řemeslná příprava podle starých postupů
Připravováno pomalu a s láskou podle tradičních metod, které zajišťují dokonalou chuť a správnou konzistenci rosolu. Dlouhé vaření umožňuje všem chutím se dokonale propojit, zatímco kořenová zelenina dodává přirozenou sladkost a hloubku.
Chuť domova a rodinných tradic
Každá lžíce přináší vzpomínky na rodinné oslavy, vůni babičiny kuchyně a teplo domova. Šťavnaté maso se rozpadá na jazyku, zatímco aromatický rosol zahřeje až k srdci. To je pravá chuť českých tradic.
Perfektní pro každou příležitost
- Rychlá večeře – stačí zahřát a máte hotovo
- Rodinný oběd – podávejte s chlebem nebo houskami
- Nostalgické chvíle – pro ty, kdo si chtějí připomenout chuť dětství
Dopřejte si kousek české historie – objednejte Zabijačkový ovar a maso v rosolu a zažijte pravou chuť našich tradic!
K čemu se hodí zabijačkový ovar a maso v rosolu?
Není potřeba žádná složitá příprava. Stačí otevřít, zahřát (není nutné) a vychutnat si autentickou chuť českých zabijačkových tradic. Maso je křehké, rosol voňavý a celkový zážitek nezapomenutelný. Skvěle si pak rozumí s pivem (nejlépe ležák z řemeslného pivovaru).
Co v této dobrotě najdete
| vepřový ovar |
| vepřové maso |
| rosol - silný vývar z kořenové zeleniny (mrkev, celer, cibule) |
| sůl |
| koření |



